fibaroapp

 

Om gebruik te kunnen maken van uw FIBARO systeem zijn er een apps voor tablets en smartphone beschikbaar (Android & iOS). Overal ter wereld is uw FIBARO systeem toegankelijk, het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding. Op de support pagina vindt u de download links voor zowel tablets als telefoons met Android en iOS.

Toegang op afstand instellen

Lan-Settings-574x234
In de meeste gevallen is het Home Center al automatisch ingesteld om op afstand, buiten uw wifi netwerk om, in te loggen. Om dit te controleren gaat u naar het ‘Configuration Menu’ en bekijkt de LAN settings aan de linkerkant, zoek naar de setting ‘Remote Access’ en indien dit nog niet op ‘Yes’ staat ingesteld selecteert u dit en slaat dit op (klik op de blauwe save button aan de rechterzijde van het scherm). Wanneer dit goed is ingesteld moet u een account aanmaken op home.fibaro.com

Login-Page-574x574

Om een nieuwe account bij FIBARO aan te maken dient men op de groene ‘Register’ knop te klikken, hierna opent een nieuw scherm waarin men de account informatie kan toevoegen. Onthoud de ‘username’ en ‘password’ goed, deze heeft u later nodig om in te loggen. Ook wanneer men een mobiel device (tablet of smartphone) wil koppelen aan het systeem dienen deze gegevens ingevoerd te worden.

Main-page-574x279

Nadat u voor de eerste keer bent ingelogd bij home.fibaro.com zal er een knop verschijnen ‘Add HC’. Wanneer u hierop heeft geklikt wordt er naar het ‘Home Center serial number’ en het Home Center ‘MAC address’ gevraagd. deze zijn bedien terug te vinden aan de onderzijde van de Home Center 2 of op de ‘Configuration’ Pagina in de Home Center interface.

Het laatste wat men, nadat het registratie proces op home.fibaro.com is doorlopen, moet doen om remote access tot het FIBARO netwerk van uw pand te krijgen is de gegevens in de app op uw tablet en/of smartphone in te voeren. Dit kunt u in de app doen onder Settings, Remote access. Voer hier uw home.fibaro.com account gegevens in en sla dit op.