top_installation
installatie
Het grootste voordeel van het FIBARO Systeem is dat het overal te installeren is, in elke woning of kantoor, zonder de bestaande infrastructuur te beschadigen. Wij bieden u volledige controle zonder de muren te beschadigen, nieuwe bekabeling aan te brengen of de elektrische installatie aan te passen. Het is juist ons Systeem dat zich aan uw behoeften aanpast en niet andersom. Dit is slechts een van de vele voordelen die het onderscheid maken tussen ons Systeem en andere Systemen op de markt.
instalacja

3 Minuten installatie

De installatie van onze modules duurt ongeveer 3 minuten. Het enige wat u hoeft te doen is de bestaande schakelaar te verwijderen, de stroomdraden los te maken, de FIBARO module te bevestigen aan deze draden en aan te melden. Hierna bevestigd u de bestaande schakelaar aan de module en plaatst u deze terug. Dit voltooid het fysieke gedeelte, makkelijk effectief en goedkoop.

3min

Minimale afmetingen

Elke FIBARO Systeem module is maar 42,5 mm hoog, 37,0 mm breed en 15,9 mm dik. Onze modules zijn de kleinste ter wereld, schitterend om te zien maar meest belangrijk, werken perfect (zelfs onafhankelijk van verbinding met het systeem) en zijn uiterst betrouwbaar.

reka

Een simpele niet ingrijpende installatie

Om uw veiligheid te verzekeren dienen de modules geïnstalleerd te worden door iemand met voldoende technische kennis. De onderstaande foto laat een voorbeeld zien van de aansluiting van een van onze producten.

Installatie afbeelding-800x400

Componenten toevoegen aan de Home Center

Om de installatie procedure af te ronden dient u het geïnstalleerde component toe te voegen aan de Home Center, (de centrale automatische database). Door de Home Center in de luister stand te zetten en de aanmeld knop op de module 3 maal in te drukken voltooid u de installatie procedure. Dankzij de inventieve Z-wave technologie kunnen de componenten van het FIBARO Systeem gemakkelijk communiceren met de Home Center, terwijl de installatie van de componenten simpel en goedkoop is.

hometext
system_laptop2